Between the raindrops

Sienna, som fortfarande är sjuk, ligger och sover, Zakk spelarTV-spel och jag ska sätta mig och plugga. Denna låten kommer spelas väldigt flitigt dom kommande dagarna. Allt nytt med Lifehouse spelas sönder av mig här hemma och denna låten var inget undantag. Jag älskar den!
 



Needlepricks

Har spenderat dagen med att ta sovmorgon, powerwalka, plugga, powerwalka igen (med Sienna i vagnen som satt och skrek SPRING! så jag sprang och det var mer en springtur än en powerwalk faktiskt) och sy upp ett par gardiner till vardagsrummet. En fullspäckad dag men det har kännts ganska skönt. En produktiv dag helt enkelt!
 
 
Gardinerna är från IKEA och har legat i min klädkammare ända sedan vi flyttade in i den nya lägenheten. Nu var det äntligen dags att sy upp dom. Det ser härligt ombonat ut så fort man får upp lite härliga skira tyger i fönstret. Men fingrarna mina är uppstuckna av nålar eftersom jag idag verkar inte kunna komma överrens med spetsiga metallobjekt.



Family saturday fun!

Idag har vi spenderat några timmars tid på stan hela familjen. Hittade några saker till julklappsspelet som vi alltid spelar varje år och självklart fick jag med mig en jättevacker julgranskula hem ifrån Indiska. Timmy fnös i vanlig ordning när jag köper eller kommer hem med något julrelaterat. Det enda som han tyckte var okej var den minigranen jag köpte till Zakks rum idag. Kommer nog bli jättebra när vi får målat hans julgranskulor också. Det är ett projekt för första advent!
 
Timmy köpte skumbad till mig idag som jag självklart inte var sen att inviga. En massa yxiga bubbor och en härlig rosdoft gjorde badet till en härlig tillställning
 
Nu sitter jag och väntar på mat. På gott och ont har jag en man som lagar mat så god att jag inte riktigt vet hur jag ska bete mig. Idag vaknas det rotfruktsgratäng och lamminnerfilé (min absoluta favorit!) och så har han gjort mjölkchokladbrylé till efterrätt. Behöver jag förklara att jag längtar till maten?



Magsjuka...

Min stackars lilla loppa är sjuk. Igen. Och denna gången har hon råkat ut för magsjuka! Usch! Jag lämnade snällt men bestämt över vabbandet till Timmy så han är hemma med barnen. Han blir ju alltid ändå magsjuk av barnen och jag brukar slippa det så då kan jag lika gärna jobba...
 
Så här glad är hon när hon är frisk... Nu kräks hon få fort hon får nåt i magen :(



19/11

Började dagen med att träna lite... Underbar start på dagen helt klart! Nu är det snart dags att fösa barnen till dagis och sen är det jobb som gäller. Så otroligt skönt att få jobba igen haha! Har suttit hela veckan med en fullkommligt omöjlig skoluppgift så det ska bli otroligt skönt att få släppa skolan lite och jobba istället!
 
Min otroligt söta och underbara son pryder vårt kylskåp :)



Bakar...

I flera veckor har folk på jobbet tjatat om att jag ska baka en tårta och ha med mig till jobbet. Eftersom jag fortfarande är hemma och vabbar idag så tänkte jag att jag kan väl lika gärna passa på och ta med en tårta till dom imorgon då. Det är ju ändå fredag menar jag...
Eftersom dekorationerna är det roligaste så har jag ägnat mig en liten stund åt dom nu när lillan legat och vilat... Röda och blå blommor på en vit botten får det bli... Jobbar ju med Stena Line så det kändes passande att ta deras färger när jag bjuder det laget på fredagfika :)
 
Ser inte så mycket ut för världen nu men ikväll ska jag dekorera tårta ;)



Fortfarande hemma!

Jo då jag och Sienna är fortfarande hemma och kryar på oss. Eller mest Sienna som har spenderat dom semaste dagarna med att vara för frisk för att vara hemma men för sjuk för att vara på dagis... En väldigt frustrerande situation! Jag hoppas dock på att kunna jobba imorgon... om min hals vill samarbeta för just nu låter jag som en skata typ...
 
Igår tog jag och Sienna en liten sväng ner till stan. Hon somnade ungefär fem minuter in i promenaden så jag passade på att fixa lite julklappar och lite julpyssel till mig och barnen. Bland annat var jag inne på Panduro och köpte små julgranskulor i glas som jag och grabben ska måla i helgen. Han ska få ha en egen liten gran inne på sitt rum i år :)
 



Vabbar idag...

Jag fick visst stanna hemma med lilla dottern som är som en smittohärd. Hon har varit sinnessjukt förkyld i veckor och idag hade hon lite feber och verkade inte alls fräsch! Så vi stannar hemma idag och vi får försöka fylla dagen bäst det går. Jag har en hel del pluggande att ta itu med och sen ska jag försöka planera en lite bättre lösning på vår klädkammare. Men först ska vi sätta oss i soffan och kolla på en härlig gammal Disneyfilm!
 
Min lilla docka bara några veckor gammal!



Diamonds

Inte för att jag tycker Rihanna var speciellt smart som gick tillbaka till en man som misshandlade henne så kan jag helt klart hålla med om att låten är otroligt bra!
 



Semester!

God morgon på er! Lämnade barnen för ett par timmar sedan på dagis så sen dess har jag suttit och pluggat. Ska sätta mig igen alldeles strax men kände att jag behövde en liten paus. Idag har jag tagit ut en semesterdag. Jag myglade till mig den igår (det är bara att muta Simon med bullar så viker han sig ;)) så att jag kunde plugga hela dagen. Välbehövligt kan jag säga! Har ett arbete som ska in denna veckan och så lite annat som måste vara klart innan måndag så denna helgen kommer bli fullproppad av plugg. Förutom imorgon när vi antagligen ska gå på en barndiabetes dag som anordnas i stan. A good cause och barnen får leka, kolla på Cilla och Totte och ha en massa roligt. Kan inte bli bättre... Nej, dags att gå tillbaka till böckerna!



7 november 2012

God morgon! Snart dags att väcka lillan, äta frukost och åka till dagis och sen jobb. Idag sitter jag spänt på att få höra att Barack Obama har vunnit valet igen. Annars är det jobb fram till halv sex och ikväll struntar jag i plugget och kollar på Sons of Anarchy tillsammans med maken istället!
 



Energibrist!

Jag har efter dom senaste två dagarna på jobbet (då det gått i ett) blivit helt tömd på energi och därför har jag varken orkat bloggat eller nåt. Ärligt talat så är det inte så roligt att blogga längre utan det har mest blivit ett måste... Idag hade jag behövt sitta i fåtöljen med en stor påse godis och en bra bok och bara mysa men istället är det plugg i köket som gäller. En ny kurs nu och den är SVÅR! Herregud detta var jag inte förberedd på. Men men, skam den som ger sig!