Vilken himla otur!

Idag ska det vara en Zombie walk här i stan. Jodå, det är självklart idioter som kär ut sig, sminkar sig, till zombies och så går dom en vända runt stan. Jag är ju som bekant livrädd för zombies och har bävat lite för denna dagen eftersom dom skulle starta sin runttur i stan bara meter från min dörr. Jag jobbar till sex idag och dom ska gå klockan fyra så jag slipper springa på en hjord med hungriga döda. Ibland skiner lyckan mot mig!
 



29 oktober 2012

Igår var en sån där dag när jag kände mig jättesnygg! Och tro mig dom dagarna kommer allt mer sällan i takt med att rynkor och gråa hår uppstår samtidigt som man aldrig har tiden att faktiskt göra sig snygg. Igår gjorde jag mig riktigt snygg! Och så sket en fågel mig i huvudet... jodå, så snygg var jag! :(
Och inte hittade jag några julsaker som jag fick köpt med mig hem heller! Allt kändes så B på något sätt. Kanske för att jag suttit och kollat på Neiman Marcus vackra utbud så känns inget tillräckligt haha! Idag är det jobb som gäller fram till sex och sen är det plugg resten av kvällen... Ha en bra dag!
 
Jag kände mig snygg ett tag igår i alla fall...



Ornament love!

Jag älskar att gå runt i affärer den här tiden på året. Det är så mycket ljus och julkänsla överallt nu när butikerna börjar få in sitt julsortiment. Idag ska jag absolut försöka shoppa lite jul till mitt hem. Helst av allt hade jag velat köpa denna julgranskula som heter Champagne Frost men den finns bara på Neiman Marcus och det blir ganska dyrt att åka till USA för att köpa julgranskulor tyvärr... Kanske kan man hitta något liknande här i Linköping?
 
Bild: Neiman Marcus



27 oktober 2011

Äntligen mår jag lite bättre! Febern är i alla fall borta även om huvudvärken hänger sig envist kvar. Idag är det jobb några timmar som gäller och sen ska vi bara slappa resten av helgen hela familjen! Men först jobb mellan tolv och fyra. En helt okej arbetsdag, fyra timmar haha!
 
Herregud vad jag saknar mitt mörka hår! Fick så sjukt gröna ögon när jag var mörkhårig. Snart dags tror jag trots att min mamma (och kanske även maken?) blir så ledsen haha!



25 oktober 2012

God morgon... ligger hemma i soffan under en filt och kollar på TV. Jag mår inget vidare och gick faktiskt till slut hem ifrån jobbet igår eftersom jag mådde så dåligt. Snål som jag är så ville jag inte vara hemma och vara sjuk men till slut har man liksom inget val... Så det är bara att försöka kurera sig med varmt te, alvedon och sömn!



24 oktober 2012

Vaknade för en stund sedan och mådde skit! Tror verkligen att jag håller på att bli sjuk men jag är alldeles för snål för att vara hemma så det är bara att bita ihop och gå till jobbet. Gissar på att jag har en fullspäckad dag framför mig och jag kan väl inte påstå att jag längtar. Helst av allt vill jag bara krypa ner i sängen igen, dra täcket över huvudet och sova bort det som lurar i kroppen...
 



Nyinköpt matta!

Tog en sväng till Rusta idag efter jobbet för att kolla in deras julsaker som kommit in. Blev väldigt besviken dock, allt såg så billigt ut! Det blev inga julsaker då tyvärr men jag hittade en rund matta i gammelrosa till Siennas rum som fick följa med hem! Blev riktigt bra! Så nu är Siennas rum klart... Bara resten av lägenheten kvar haha!

Här har ni en väldigt glad tjej på sin nya matta!




2 månader kvar till jul!

Bara en dag och två månader kvar till jul och det innebär att det snart är dags för Lindas favorit högtid! Som jag älskar julen. Ni skulle bara veta! Självklart sitter jag och julknarkar redan nu! På Åhlens har dom fått in massor av fina julsaker och jag kan erkänna att jag nästan blir som en inventarie bland deras julsaker. I helgen är det dags att börja julknarka!
 
Jag tillåts (av mig själv) köpa fem nya julgranssaker varje år. Här är tre av dom jag tänker investera i!



God natt!

Hej! Jag kan väl bara be om ursäkt för dålig bloggning... Jag skyller på jobbet och plugget, det har varit fullt upp nu i ett par dagar. Nu ligger jag i sängen och ska snart sluta mina gröna, är så himla trött och slutkörd. Drömmer om en ledig vecka på en söderhavs ö. Dock hade jag väl bara sovit bort den ändå den där veckan så den hade kanske varit bortkastad på mig?

Bjuder på en bild på lilla monstret eftersom jag bloggar från telefonen och då är det bada dom jag har att tillgå!




21 oktober 2012

Söndag morgon och jag har varit vaken sen halv sex. Det var inte frivilligt kan jag säga! Alla andra sov förutom jag som låg och vred och vände mig. Fruktansvärt irriterande! Idag är det dags för jobb igen efter att ha varit ledig i dagarna två. I fredags gjorde jag ju tentan och jag tror (och hoppas) att jag blev godkänd i alla fall. Igår höll vi på för fullt här hemma... Strök och fick upp ett par gardiner, var iväg och tittade på matta till Siennas rum (varför finns det inga rosa mattor för?) och fick upp en sänglampa och lite sånt i Zakks rum. Satt och sydde lite också men tråden tog slut!
 
Siennas nya fina gardin, nu saknas det bara några tavlor och en härlig matta så är hennes rum också klart!



19 oktober 2012

God morgon! Herre jisses så nervös man kan vara då... Idag skriver jag slutprov på en kurs och jag är helt skakig haha! Jag har inte gjort ett prov på jag vet inte när och nu är det snart dags. Känner mig inte redo för fem öre men nu kan jag liksom inte plugga mer än vad jag har gjort... Stannade uppe till elva igår och satt och pluggade och har försökt fått lite gjort under morgonen men nu är det bara att hoppas på att det faktiskt har fastnat någonting haha!
 
Ha en bra dag mina vänner!



Slutprov på fredag!

Är ju hemma och vabbar idag också men Zakk är ju en stor kille nu och vill absolut inte vara med sin mamma. Istället har han spelat TV-spel och jag har suttit nästan hela dagen i köket och pluggat. Jag har gjort klart en redovisningsuppgift som ska lämnas in denna veckan. Skönt att vara färdig med den för då kan jag ägna dom andra timmarna jag har innan fredag att plugga till slutprovet på denna kursen. Jisses! Jag har ju inte gjort ett prov på över 10 år. Hur fan ska detta gå? Hahaha!
 
Igår var jag en sväng på Ikea. Igen. Var tvungen att byta ut skrivbordsskivan eftersom jag insåg att den jag hade köpt var för kort. (Självklart fick jag med mig en massa annat krafs hem också haha!) Nu blev det en längre och jisses så bra det vart! Hans rum börjar bli klart nu och det känns så härligt att kunna ge honom ett sånt fint rum! Nu är det bara lite snyggt på väggarna som fattas! Någonting att hänga upp alla vackra alster på och så lite tavlor så klart!
 
En liten smygtitt... En ordentlig titt blir det när rummet är helt klart! :)



15 oktober 2012

Hej hej hej! Hoppas alla startar sin måndagsmorgon på samma sätt som jag gjorde! Med ett leende på läpparna :) Vet ni att livet är bra jäkla härligt ibland! Jag är så lycklig och det känns så bra. Idag blev det tyvärr till att vabba dock för Zakk vaknade med feber men det innebär att jag hinner plugga en del idag. Just nu roar jag mig dock med att sätta ihop ett skrivbord till Zakk som vi köpte igår. Blev lite crazy inne på IKEA igår och kom hem med grejer för över två tusen! Men nu är Zakks rum snart klart, det är bara lite roliga tavlor som fattas :)
 
Nu ska jag roa mig med att sätta ihop en massa lådor till grabbens nya skrivbord!



14 oktober 2012

Ännu en morgon som har spenderats med näsan i min Företagsekonomi bok sittandes på jobbet. Det är det enda stället där jag får vara ifred att plugga haha! Komma till jobbet strax efter sju på söndag morgon för att plugga är väl kanske inte normalt men det funkar för mig i alla fall :) Idag är det jobb mellan nio och fyra och sen ska jag (förhoppningsvis, om svärmor vill vara barnvakt) hämta maken och åka med honom till Ikea och köpa lite möbler till barnen. När dom delade rum så hade dom ju lagom men sen när man ska dela upp det på två rum så vart det helt plötsligt väldigt kalt i rummen. På inköpslistan står varsin Billy bokhylla och varsinn matta. Gardiner, skrivbord och överkast till Zakk. Det kommer bli en hel del grejer, hoppas vi får plats i bilen!
 
Så här ser mitt skrivbord ut på jobbet just nu... Gissa vad Linda ska göra idag? Jo städa!



13 oktober 2012

God morgon! Sitter här på jobbet och börjar om några minuter... Känner mig lite sliten ska jag erkänna men jag är väl inte van vid att vara ute och ränna på kvällarna helt enkelt. Jag drack knappt något igår så det hänger ju inte på det i alla fall.. Timmy föreslog att jag kanske håller på att bli sjuk men jag är nog fan hellre bakis då haha!
 



Ikväll är det jobbfest som gäller!

Så där... då har man gjort sig iordning för kvällen som innehåller jobbfest för min del. Nu ar jag sminkat till mig och gjort mig snygg (läs; försökt att dölja det mesta!) och ska nu gå och hämta mina underbara på dagis. Sen kommer en jobbarkompis och hämtar mig om en stund så gör vi gemensam sak till festen. Ska bli riktigt trevligt att komma ut en sväng ikväll (men jag får inte ha för trevligt för jag jobbar ju ändå imorgon)...
 
Ha en trevlig kväll!



11 oktober 2012

Fy bubblan vad det är kallt idag! Fick ju värsta chocken när jag gick för att kolla temperaturen och såg att det var 20 grader kallare ute! Det var bara att ge sig in i förrådet och leta upp barnens vinterskor så dom inte skulle frysa om dom små fossingarna... Nu är ungarna i alla fall på dagis i full mundering (skalbyxor, fleecetröjor, vantar, mössor och skaljackor... you name it!) och jag sitter och pluggar. Det kommer snart hit någon och byter ut låset i ytterdörren och sen ska jag lägga mig i ett varmt, bubbligt bad tillsammans med min bok och läsa om bokföring.
 



10 oktober 2012

Hej mina vänner! Idag är sista dagen att jobba innan min självvalda ledighet i två dagar. Jag ska stanna hemma och plugga i två dagar och sen på fredag så är det faktiskt jobbfest. Ska bli riktigt kul men jag tror att det börjar bli dags att fundera på vart festen faktiskt var så jag hittar på fredag kväll haha! Nej nu är det dags att samla ihop barnen och åka till dagis och sen jobb!
 
Hoppas ni får en fin dag!



9 oktober 2012

Herregud jag är så jäkla trött! Börjar jobba om några minuter och vet ärligt talat inte hur jag ska överleva dagen. Det får bli en energidryck och ett par slaps in the face! Nu är hösten verkligen här och med det den förlamande tröttheten som alltid kommer över mig när det blir mörkt ute... Men det är i alla fall vackert ute!
 



7 oktober 2012

God morgon! Jag sitter på jobbet och är helt död kan jag erkänna. Hela dagen igår bestod av fysiskt arbete och det känns i kroppen idag kan jag säga. Men det är även väldigt tillfredställande att gå in i Zakks rum, som är nymålat och jättefint, och veta att det där gjorde jag. Svärmor kom och hälsade på och hon kunde ju inte låta bli att hjälpa till (TACK!) så jag hann färdigt igår. Idag ska grabben få flytta in i sitt alldeles egna rum. Sen så är det bara lite möbler som ett skrivbord och en bokhylla som fattas :)
 
Nu ska jag snart börja jobba, börjar tio, men jag har suttit här sen innan åtta i morse. Var tvungen att få undan en hel del plugg och det är helt enkelt inte möjligt med Sienna i närheten. Hon är som en klisterlapp på mig när jag är i närheten så jag åkte helt enkelt till jobbet halv åtta i morse för att hinna plugga innan jag börjar :) Och visst har jag hunnit färdigt med det också... Linda kan!
 
Grabbens fina gröna färg. Jag och Timmy var väldigt skeptiska till färgen men Zakk var bestämd och tur var väl det eftersom det blev riktigt bra. Han är sååå nöjd min fina pojke!



God morgon!

Vaknade fyra i morse! Fyra! Och det var ingen som väckte mig eller nåt utan jag vaknade av mig själv... Så fruktansvärt irriterande! Men den tidiga morgonen innebär att jag har hunnit tvätta och även slipa skarvar i Zakks blivande rum. Han tjatade ihjäl oss igår om att han ville flytta in NU!!! så det var bara att sätta igång här på morgonen.
 
 
Så här har jag tänkt mig Zakks rum. Ett skrivbord med en hurts under och en Trofast trapphylla brevid och en bokhylla på motsatt sida och så sängen längs fönsterväggen för att man ska få så mycket golvyta som möjligt... Förhoppningsvis blir det bra! Annars går det ju bara att möblera om eller hur? :)
 



Pluggfredag...

Sitter här hemma och pluggar för fullt och har precis lagt upp en resultatbudget och en likviditetsbudget för ett påhittat företag. Det är precis lika tråkigt som det låter haha! Tog mig en liten paus nu men ska alldeles strax på det igen. Börjar först klockan två idag så det fick bli en förmiddag med plugg istället för barn mys. Mys med ungarna i höstsolen hade varit mycket bättre helt klart!




Jag älskar verkligen hösten!

Visst är det underbart vackra färger nu under hösten? Alla dessa bruna, gula och röda toner... Jag bara älskar det! Och på hösten så är det ju också dags för att tända alla levande ljus på kvällarna, krypa upp i soffan med en bra bok och en kopp te eller varm choklad... Livsnjutning på hög nivå!
 



En smygtitt...

Sienna sover så just nu hinner jag med lite grann här hemma i alla fall. Jag håller på och tvättar samtidigt som jag försöker tömma det som ska bli Zakks rum på saker så jag kan slipa, spackla och måla därinne. Dock så fattar jag inte hur vi inte kan få plats i en fyra när vi faktiskt fick plats i en trea? Jag har ju mer garderober här och jag har slängt en massa saker innan vi flyttade ändå verkar jag inte få plats med alla grejer? Har dom förökat sig i flyttkartongerna tro?
 
En liten titt på mitt fina kök och lyktorna som passade så bra i sovrummet.



Hälsningar från flyttstöket!

Herregud jag får verkligen inget gjort! Sienna beslutade sig för att strax innan flytt bli som förbytt och det har inte gått över än! Det är gråt och tandagnisslan HELA tiden och jag får bära på henne konstant. Detta från ett barn som annars är självständig så det gör ont och som aldrig gråter! Nog för att hon är förkyld men det har aldrig fått henne att bete sig så här förut... Jag ska erkänna att Linda är en trött mamma idag...