Flyttdags!

Idag är det dagen D. Eller snarare dagen F som i flytta. Herrejisses så skönt det ska bli när vi väl är klara! Det kommer bli en hel del ömma muskler och trasiga ryggar idag misstänker jag men det är det helt klart värt!
Vi hörs när jag har flyttat färdigt helt enkelt!



Dagen äntligen över!

Hela dagen har jag hållt igång. Tre gånger har jag suttit ner och det var för att äta lunch, äta middag och för att åka och köpa fler flyttlådor. Ändå känns det inte som att jag har fått någonting gjort. Men det har jag ju så klart. Ganska mycket faktiskt. Ska dock bli skönt med lite förstärkning imorgon i form av min mamma som lånar ut sig själv som städ- och flyttslav. Självklart uppskattat!
Det ska bli riktigt skönt att gå och lägga sig om en liten stund kan jag erkänna. Det blir en liten stund vid datorn och sen hoppar jag i säng så jag kan komma upp tidigt imorgon för att kolla in säsongspremiärerna av Grey's Anatomy och Person of Interest.
 

Självklart har jag blivit besatt av en låt igen, denna gången Bleeding Out av Imagine Dragons. Har gått minst hundra gånger idag medans jag legat på alla fyra och skrubbat lister!



Så var man ledig...

Sienna verkar ha beslutat sig för att mamma ska få en lugn första dag på semestern eftersom hon sover som en stock fortfarande! Snart dags att väcka henne dock för jag behöver tvätta hennes sängkläder och pyjamas haha! Har roat mig här på morgonen med att packa ner allt i badrummet. Nåja, allt som vi inte behöver under dom här sista dagarna i denna lägenheten vill säga...
 
Det är fullt upp idag så kanske händer det inte så mycket här på bloggen. Bakom kulisserna händer det dess mer! Det ska packas det sista och sen ska jag börja med den otroligt roliga flyttstädningen... bläääk! Just den biten hade jag kunnat klara mig utan men så är det...
 
Saknar mitt mörka hår till tusan! Det är nog fan snart dags!



26 september 2012

God morgon! Idag är sista dagen som jag jobbar innan jag går på min flyttsemester! Herregud så skönt det ska bli att slippa vakna snortidigt och gå upp till jobbet. Istället kommer jag gå upp snortidigt för att flyttstäda runt möbler typ. Jag vet inte vilket som är bäst haha! Nå ja, en dags jobb kvar först!
 
Det här är vad jag helst gjort på min semester men man kan inte få allt...



25 september 2012

Jag har ända sedan jag packade ner alla mina baksaker blivit så jäkla sugen på att baka... Och inte typ muffins utan något mer intrikat... Som när jag satt och gjorde alla rosorna i gumpaste till bröllopstårtan... För det är ju inte så att jag har tillräckligt att göra, eller hur? Så snart vi har flyttat och kommit iordning så ska jag baka, en tårta, en stor en, bara för att jag kan. Får väl utfodra jobbet helt enkelt haha!
 
Mina vackra rosor!



23 september 2012

Jag är uppe med tuppen som man brukar säga. Har redan varit i tvättstugan och börjat tvätta. Viktigt känns att påpeka att det var inte självmant som jag tvättar nu. Det var den enda tiden som fanns under hela helgen!
Sitter här och är dötrött nu. Kom inte i säng förän ganska sent och så upp strax efter fem på morgonen. Vet inte hur jag ska lyckas jobba idag för huvudet bultar och jag kan inte sluta gäspa men det går säkert över. Jag hoppas det i alla fall haha! Börjar inte förän klockan nio så jag har ett par timmar på mig innan jag måste ta mig till jobbet, kanske hinner jag piggna till.
 



Packa, packa, packa!

Bara en vecka kvar till flytt och jag håller på för fullt här hemma. Maken har varit hos sin mamma och fixat en dator och medans han var där och dottern låg och sussade och sonen var hos en kompis så passade jag på att plockade ner alla tavlor från väggarna (snacka om tomt!) och även prydnadssaker och sånt som vi inte behöver ha framme åkte i lådor. Jag kan erkänna att det ska bli skönt när denna flytten väl är klar för nu börjar det kännas ganska trist!
 
Hösten är här på riktigt nu. Det har regnat precis hela dagen. Jag i min tur längtar till våren igen!



21 september 2012

Redan fredag och imorgon är jag ledig igen. Gött! Fast det är som vanligt fullt upp, jag har en massa pluggande och en del packande att ta tag i. Ska bli så himla skönt när flytten är över så jag kan ägna mig åt att plugga ordentligt igen. Allt känns så jäkla stökigt just nu. Jag hattar fram och tillbaka och drar i en massa trådar som liksom inte blir färdigt. Jag avskyr när saker inte är avslutade. Det är så otroligt stressande!
Idag är det i alla fall jobb som gäller till 18 och sen ska jag bara ha fredagsmys med familjen i soffan. Äta popcorn och kolla på film får det nog bli :)
 
Jag funderar på att go dark igen. Saknar det som tusan!



Äntligen dags att jobba!

Sienna är äntligen frisk så jag kan åka och jobba idag. Jag tror inte att jag är normal för jag vill åka till jobbet, jag längtar till och med. Det kan väl inte vara normalt? Haha det är väl tur att man trivs på jobbet och inte tvärtom i och för sig! Jag jobbar till fem och sen är det plugg som gäller hela kvällen. Nu ska jag istället väcka barnen så vi kan starta upp vår dag!
 



Radioactive - Imagine Dragons

Lyssna och njut!



Ännu en VAB dag...

Sienna har fortfarande hög feber så det lär väl bli till att stanna hemma imorgon också gissar jag.. Jag vill ju helst åka och jobba men istället sitter jag här och beställer lite pysselgrejer inför julen. Ska försöka hitta omålade julgranskulor av glas som Zakk kan få måla själv och ha i en liten gran på sitt rum tänkte jag. Men då gäller det att hitta småkulor! Tidigare har dom alltid haft glaskulor på Panduro men jag hittar inget där. Någon som vet vart man kan hitta sådant?
 

Mina älsklingar i söndags ute vid Löfstad Slott.



17 september 2012

Så blev helgen förlängd då eftersom Sienna har fått feber. Lite trist eftersom jag verkligen såg fram emot att jobba men barnen blir ju sjuka ibland (eller ganska ofta just nu). Dock innebär ju denna extra dag hemma att jag hinner packa lite mer. Jag har snart packat allt som går i förväg nu, snart är vår lägenhet helt tom haha! Och så ska jag passa på att sätta mig och plugga när hon sover middag. Alla sekunder är dyrbara haha!
 

Min sjuka lilla loppa fick smaka Mums-Mums igår. Det var gott i hela ansiktet tydligen!



Jag har slängt halva min garderob!

Jag är allvarlig! Jag vet inte riktigt vad som hände men hälften rök... och vet ni vad? Det känns verkligen som en lättnad! Det känns av någon anledning som när man bantar och går ner hejdlöst många kilon... Så känns det att öppna sin garderob och faktiskt kunna se kläderna istället för olika sorters textilier som ligger där!
 
 



16 september 2012

Redan söndag. Gårdagen bara svischade förbi och då vaknade jag fyra på morgonen! Vilket i och för sig var ganska överkurs eftersom vi inte skulle lämna av barnen hos farmor förän klockan tio. Efter det blev det i alla fall en sväng till tippen, vi fick packat ner en massa filmer, lite i barnens rum och allt i köket som vi inte ska använda dom närmsta två veckorna, inklusive alla mina bakgrejer! Så nu kan jag inte baka. Vilket var lite felplanerat eftersom vi i går eftermiddag åkte till Ikea och där hittade jag ett nytt tårtdekorationsset så nu var jag jättesugen på att baka en tårta haha!
 

IKEA Drömmar för 49 kronor. Så jäkla nöjd :)
 
Idag ska vi försöka ta oss en liten höstutflykt till Löfsta slott. Jag älskar gamla byggnader och varje höst tar vi en tur till ett vackert slott i närheten och bara njuter tillsammans med barnen. Idag ser det ut att bli vackert väder vilket självklart är ett krav för en härlig höstdag! Sen så måste jag lämna kläder till Hjärta till Hjärta, jag håller på att tvätta just nu och så ska jag rensa min garderob. Är det något jag kan så är det multitaska haha!



13 september 2012

Åh herregud jag är så jävla trött! Jag sov högst fyra timmar inatt så jag är helt jäkla virrig här nu. Igår skämtade jag på jobbet om att jag snart kommer ha en härdsmälta i hjärnan efter alla nya saker på jobbet och plugget, flytten och livet. Jag tror nog den hände igår och inatt ärligt talat. Jag kunde inte sluta tänka på allt som jag var tvungen att fixa, allt som jag måste kunna med skolan, allt som måste klaras av på jobbet. Det är fullt upp för tillfället men jag hoppas att det kommer bli lite bättre när vi väl har flyttat och kommit iordning i den nya lägenheten...
 
Idag är det i alla fall jobb som gäller till klockan fem och sen ska jag hem och stoppa näsan i böckerna. Har värsta inlämningsuppgiften som snart ska vara klar, självklart samtdigt som vi flyttar så jag måste försöka plugga ikapp lite så åtminstone den veckan kan vara fri från plugg...
 





Kan inte sova...

Jag kunde inte somna förut så jag gick och satte mig vid datorn och kollade på Covert Affairs bland annat (som var så bra så jag dog men mer om det en annan dag). Sen insåg jag att jag måste sova så då gick jag och la mig och så vart jag liggandes klarvaken igen. Började fundera på skolan eftersom jag lämnade in ett arbete igår. Loggade in på skolans hemsida via mobilen och ser att jag fått ännu ett A. Så nu ligger jag här och vill fira denna bedrift men Timmy snarkar bredvid mig och vill nog inte att jag väcker honom för det...

Så grattis till mig då i alla fall... God natt!




11 september 2012

Tisdag idag fast det känns som måndag, antaligen för att jag var ledig igår... Idag är det i alla fall jobb som gäller, eller utbildning snarare. Hela veckan är utbildning igen och jag älskar det! Jag älskar att lära mig nya saker, att kunna saker! Timmy är dock inte lika road för detta innebär att hanmåste vabba om barnen blir sjuka haha!
 
Vad ska ni göra idag? Jobba, plugga eller kanske bara slappa framför TVn?
 





10 september 2012

God morgon! Ännu en ledig dag från jobbet och idag ska vi ha en lekdag med Ann och hennes pojkar. Zakk längtar som en liten galning efter sin vän H. Innan dess har vi hunnit baka kladdkakemuffins (enbart för Anns skull) med en massa nougat i och så har vi hunnit leka en stund med Sandra och hennes barn...
 



Röjning av klädkammare klar!

Egentligen skulle jag bara in i klädkammaren och hämta fram grabbens gamla kläder som Ann ska få till sin lille men det slutade med att allt i klädkammaren än nerpackat! Fasikens så skönt! Men det var ganska stökigt där ett tag. Som när mitt hjärta brast då jag började slänga skor. Jodå, jag slängde skor. Jag. Bisarrt men sant. Ont gjorde det!
 
Nu ska man inte gråta över slängda skor utan då har man ju en anledning att köpa nya ;) Strax ska vi väcka lillan och så ska vi traska upp till Valla där det tydligen händer skojigheter med bland annat Cirkus Cirkör och tivoli och grejer...
 

Sienna är besatt av skor och prova ALLA skor som står i hallen VARJE DAG. Snacka om att hon var i himlen när jag började plocka fram pumps, kängor och wedges. Hela tiden var det någon sko som fattades!



8 september 2012

God morgon! Är uppe jävligt tidigt som ni märker men jag vaknade av att Timmy stack iväg och fiskade klockan fyra i morse och efter det kunde jag inte somna om... Så jävla typiskt! Den enda dagen man kan sova på så vaknar man fyra!
 
Idag är det full fart som gäller. Jag ska ge mig in i röran som är klädkammaren för att leta upp Zakks kläder som blivit för små så dom kan bli hämtade på måndag. Jag är inte helt säker på om jag faktiskt kommer överleva röran där inne, det kan hända så att jag aldrig hittar ut igen men det är en risk jag får ta ;)
Sen ska det tvättas, pluggas, mysas lite med barnen, packas ett par lådor rensa ut i Siennas gamla kläder för att se vad jag kan ge till Hjärta till Hjärta. Jag kommer spara dom finaste kläderna för jag har fått för mig att göra ett överkast utav hennes kläder... Det kanske är en bisarr idé och vi får väl se vad det blir av det haha!
 

Bjuder på en bild på min brudbukett så här på morgonkvisten. Jag tömde nämligen datorn på alla bilder så jag måste se till att vara flitig med kameran ett tag så jag har lite bloggbilder till er haha!



7 september 2012

God morgon! Nu är det äntligen dags för att jobba igen! Äntligen säger jag bara. Jag har saknat jobbet så otroligt mycket denna veckan ska ni veta. Det är helt otroligt, när jag var mammaledig så ville jag absolut inte börja jobba igen och nu när jag väl börjat jobba så vill jag absolut inte vara hemma och vabba. Märkligt det där haha!
 



Sötungen...

Fick ett par kort av grannen som hade tagit kort på barnen när dom var ute och lekte i somras... Det var så otroligt fina kort på alla pojkarna. Speciellt fina kort var det på Zakk och en av hans bästa vänner. Men jag vågar inte lägga upp dom korten på bloggen eftersom jag inte vet om Z vill att hennes D ska finnas på nätet... Det måste man ju respektera. Men ett jättesött kort på Zakk ensam fanns det i alla fall :)
 



Lekplatsbus

Ute i lekplatsen med barnen och det är inte en lugn stund! Sienna har på tio minuter ramlat, slagit sin bror, sparkat sin bror och kastat sand på sin bror... Listan kan göras lång!

Men söt är hon!




Ännu en dag att vabba

Dagen har spenderats än så länge med att rusa runt efter dottern som är helt jävla galen. Hon är verkligen mer vild än tam den ungen och man blir helt matt av henne haha! Jag lyckades dock lura henne till att hjälpa mig att packa böcker inför flytten.
Jag blir hemma och vabbar imorgon också och sen hoppas jag verkligen att barnen kan gå till dagis på torsdag. Då måste jag verkligen hinna plugga för det hinner jag aldrig när jag är hemma med båda barnen!
 



Livspusslet

Ni som har barn där ute vet hur jobbigt det helt plötsligt kan bli när barnen blir sjuka. Förra veckan var först Sienna sjuk och sen Zakk. Jag kunde ju inte vabba då eftersom jag hade både utbildning och en resa inplanerat så det fick ju Timmy göra. Nu är Zakk sjuk igen. Magsjuk. Det är min tur nu så klart men jag har verkligen inte tid att vabba. Jag måste jobba. Så vad gör man då? Jag tvingade Timmy att ta bilen till jobbet så han kommer fort hem så jag kan åka upp till jobbet en timma i eftermiddag. Jag börjar bli duktig på detta med att pussla!
 

Lilla trollet förra sommaren...



Hemma igen!

Så var man hemma från en jättetrevlig kryssning med Birka... Bussresan hem från Stockholm var inte så himla trevlig dock. Det tog nämligen 2,5 timma att ta sig från Stockholm till Södertälje. Det tog totalt fem timmar att åka från Stockholm hit till Linköping. Galet!
 
Idag är det totalt kaos som gäller... Förrådet utanför lägenheten ska städas ur ordentligt så vi kan börja ställa in alla packade kartonger där sen. Om en månad flyttar vi och med två heltidsjobb, och även mitt pluggande, och två barn så får vi börja redan nu så vi hinner packa utan stress. Jag har dock tagit ut lite semester dagarna innan vi flyttar så mamma och jag hinner städa ordentligt också! :)
 
Nu ska jag slänga in tvätten i maskinerna och sen är det förrådet varvat med plugg som gäller!