Väldigt dåligt bloggande!

Ja som ni märker så händer det inte så mycket här alls. På TV-bloggen händer det ännu mindre just men jag har helt enkelt inte tid! Jag pluggar och jobbar och det är det enda som jag hinner med. I fredags gjorde jag ett prov i Personaladministration och jag tror att det gick bra så snart är den kursen också avklarad och jag har klarat 60% av min utbildning. Bara två kurser kvar!
 
Jag börjar se ljuset i slutet av tunneln om vi säger så och håller för fullt på att planera allt jag kommer ha tid för när plugget är över. Tänk att jag kan spendera lediga dagar med mina barn istället! Vad underbart det kommer bli! Just nu försöker jag också fixa lite hemmavid och ska börja med förråden hemma för att få undan saker så jag sen kan ta tag i klädkammaren. Pappa har lovat mig att komma och hjälpa till och bygga och sätta upp hyllor, klädstänger och lådor till klädkammaren i hallen.
 
Men först är det förråden som ska få sig en omgång! Ska bara jobba och plugga färdigt först ;)



Overwhelming life choices!

Ibland tar man ett beslut som man tänker att om jag bara gör detta så kommer allt bli bra men sen så inser man att man tagt sig vatten över huvudet. Så känns det med plugget just nu. Jag hinner inget alls förutom att jobba, plugga, jobba, plugga och så kanske om barnen har tur så kan jag klämma in dom någonstans också. Känner mig otillräcklig och önskar att jag kunde bara skita i skolan! Stress! Men eftersom jag är envis som synden så är det bara att kämpa på... Tills dess står bloggar (och tyvärr också träningen!!!) och allt annat åt sidan. Herregud vad jag längtar till våren när skolan äntligen är över så kan ägna mig åt min familj igen!
 
Idag är jag hemma sjuk så lite plugg har jag hunnit med. Har en hel del att komma ikapp med och om två en! veckaor har jag prov i den tredje kursen så det är bara att starta upp tunnelseendet och kämpa vidare!
 
Igår var det alla hjärtans dag och jag fick ett halsband av min son. Det är det bästa med att vara mamma, man får så många fler smycken att bära ;)



En bra födelsedag!

Idag fyller jag år. Hela 31 år gammal och jag känner mig som att jag fortfarande vore i tjugoårsåldern. Det är märkligt det där med åldern. Åren går men hjärnan hinner inte med helt enkelt! Men det har trots den höga siffran varit en riktigt bra dag. Jag vaknade och genast kom det två gosiga barn i sängen som ville födelsedagskramas. Lite paket var det så klart också :)
Jag passade på att gå ner på stan också och shoppa lite till mig själv (vilket händer såååå sällan) idag. Jag gick ner till stan med en utmaning, att inte köpa något vitt eller svart som vanligtvis är standard i min garderob. Jag kan erkänna att det var svårt men jag lyckades till slut! Två toppar och två tjocka tröjor i riktigt härliga färger. Väldigt nöjd! Ett par jeans var det också!