Plugg, plugg, plugg!

Det är helt galet här just nu. Jag halkat efter så med skolarbetet på grund av alla dessa sjukhusbesök, magsjukor, febertoppar och annat så nu är det panikplugg som gäller här ett tag. Ett tag ville jag bara skita i allt vad skolan hette men så insåg jag att då har allt arbete jag gjort det senaste halvåret varit förgäves så det var ju inte ett alternativ. Bara att ta sig i kragen och plugga på. Just nu håller jag på att komma ikapp med lite olika inlämningsuppgifter och sen på fredag är det prov som gäller. Kämpa Linda! Kämpa!



Sååååå trött!

Har varit en riktigt galen dag på jobbet idag och så känner man att "gud så skönt det ska bli att komma hem!" Sen inser man att man måste plugga hela kvällen och då vill man bara sätta sig och gråta i ett hörn någonstans. Jag är så jäkla trött men det är bara bita ihop och kämpa på!
 
Är det semester snart?!
 
Lycklig kille på simskolan igår...



Simskola idag!

Nu ska jag äntligen få lära mig att simma! Eller nja.. det har jag ju kunnat i några år men sonen ska idag börja simskolan och han ser absolut inte fram emot detta... Jag tror inte att han riktigt fattat vad simskolan går ut på faktiskt för i morse när jag berättade att det är i simhallen då sken han upp för första gången. Först blir det lite jobb dock!
 



Städsöndag...

Har spenderat en stund med att städa av golvet i vardagsrummet... Var och köpte en ny matta igår som nu har fått komma på plats. Alltid lika spännande att dra fram soffan för att se vad som döljer sig där bakom. Usch! Idag hittade jag förutom en massa dammråttor som hade börjat planera sin attack även en jäkla massa leksaker. Ärligt talat? Vad är det med ungar och stoppa in en massa leksaker där dom sen inte får fram dom?
 
Så här roligt har jag haft... Men nu ligger mattan och äntligen känns det gensat mer bebott igen!



Vad är det här?!

Ärligt talat? Jag förstår inte vad det är som händer med min familj?! Först får Sienna öroninflammation. Sen åker Zakk in i parkbänken och får spendera en natt på sjukhus. Så fick Zakk hög feber lagom till nyår. Sen ramlade jag igår och fick åka till akuten och röntga nacken. Idag höll jag på att göra mig redo för jobbet och då kräks Sienna över hela vardagsrumsmattan! Så nu är vi hemma idag i alla fall... Suck! Och så måste jag köpa en ny jäkla matta för den jag hade i vardagsrummet blev ju inte så fräsch efter att Sienna kräkts på den :(
 
Sienna sover nu, Zakk spelar tvspel och jag har sprungit runt och försökt sanera lägenheten från äckliga magsjukebakterier. Och vi som skulle göra ett nytt försök till att vara barnlediga i helgen eftersom det förra försöket blev stoppat av Zakks förlust mot parkbänken. (Han börjar bli riktigt fin nu för övrigt!) Det blev ingen bio i helgen alltså. Smart som jag var så hade jag bara reserverat platser och inte bokat och betalat! Ibland har man huvudet med sig!
 
Så här fina var mina älskade ungar på nyår!



Vilken dag...

Ibland tänker jag för mycket och då går ödet in och sätter stopp för tankarna omedelbart. I morse satt jag och funderade på om jag skulle kunna jobba alla tre dagarna denna veckan. Förra veckan åkte ju Zakk in i en parkbänk med pulkan och då blev det ju en sjukhusnatt bland annat. Barnen har varit sjuka riktigt mycket det senaste så det vore ju inte konstigt om jag skulle bli tvungen att vabba även denna veckan.
Idag kommer jag till jobbet, parkerar och börjar gå mot dörren. Och halkar på en isfläck så jag for iväg som en vante och landade på rygg, drämde i bakhuvudet och det riktigt sjöng i skallen på mig. Själva huvudet var det väl ingen fara med egentligen utan det var nacken som sen gjorde så jäkla ont att jag beslutade mig för att åka till sjukhuset. Så på en och en halv vecka har 3/4 av familjen uppsökt läkarvård. Helt galet! Så jag fick ligga en stund i nackkrage och grejer medans jag blev röntgad. Ingen fara visade det sig men det är ju självklart läskigt medans man ligger där!