Let's go on a cruise!

Idag ska jag lämna barnen på dagis och sen blir det bussen till jobbet (för första gången på jag vet inte) och sen blir det en busstur till upp till Stockholm för att sedan äntra Birka Cruises kryssningsfartyg Paradise. Ska bli riktigt härligt att komma iväg lite även om det är tillsammans jobbet haha! Timmy har självklart beställt en Whisky och jag ska självklart köpa Toblerone. Finns inget som smakar bättre än taxfree Toblerone haha!
 

Här tänkte jag ta ett bad och få lite avslappning gjord...



Mycket just nu...

Dom senaste två dagarna har jag spenderat mina arbetstimmar med en utbildning, den ska fortsätta imorgon också och sen på torsdag till fredag åker vi på kryssning med företaget som håller i utbildningen. Ska bli riktigt kul att komma iväg lite och så men detta gör att jag känner mig superstressad inför att hinna med allt som ska göras. Jag har suttit och matat in uppgifter i två hela dagarna (och mer blir det) sen ska man liksom orka med att plugga på kvällen också. Kommer inte bli någon bra pluggvecka denna veckan men det får jag ta... Jag fick ju trots allt ett A på min första inlämningsuppgift! Den jag hade som ett "försöksverk", den som skulle ge mig tips på hur jag kunde göra en inlämningsuppgift på bästa sätt, fick jag högsta betyg på. Stolt? Joho då!
 

Fick ett ryck och bakade lite kladdkakemuffins till jobbet imorgon. Nu hoppas jag bara att det räcker till alla!



Porch dreams

Är inte denna porch swing helt fantastisk? Jag skulle se till att köpa denna på sekunden om jag bara hade en vacker veranda att ha den på. Nu bor jag ju tyvärr inte i hus så den kommer ju tyvärr inte få flytta in hos mig men drömma kan man ju, både om hus och porch swings...
 



Så här är vi inte vana att se Celine!

Vad chockad jag blev ärligt talat när jag såg dom här bilderna på Celine Dion. Hon är inte en människa som jag faktiskt trodde skulle ställa upp på en topless eller avklädd bild men alla kändisar verkar ha ett behov av att klä av sig numera...
 



Flyttdags!

Nu är det äntligen klart att lägenhetsbytet gick igenom! Eller det blev klart igår så nu ska lägenheterna besiktas, det ska skrivas nya kontrakt och sen ska det bara städas och flytta... Problemet är ju att vi ska byta med en kille och då är det inte så lätt att städa och flytta eftersom allt måste fixas samtidigt men jag är en mästerplanerare så detta fixar jag! Bara jag får bärhjälp så haha!
 
Snart mamma ska du få ett datum när du ska få komma hit och hjälpa oss att flytta och städa då! Ska bara bestämma med C vilket datum vi ska byta lägenheter!
Herregud vad jag längtar! Kanske för att jag äntligen har något att planera in i minsta detalj? Timmy däremot tycker inte alls att det ksa bli kul att flytta men det är bara för att karln alltid ser problem med allt och inte lösningar haha!
 



New shoes...

Klickade hem ett par skor från H&M för några dagar sedan och idag kom dom. Jag var väldigt osäker på dom eftersom mina fötter numera inte är speciellt förtjusta i högklackat. Förr var det en annan visa, då gick jag i höga klackar VARJE dag och kunde vara ute och dansa hela nätterna utan att jag fick ont i fötterna (eller så var man lite på lyset och inte kände att man hade ont i fötterna!) Dessa skor var dock supersköna och dom stannar absolut här hemma hos mig!
 
Skor från H&M. 299 kronor.



Plugg, plugg, plugg

Just nu sitter jag på uteplatsen och pluggar. Lämnade barnen på dagis vid åtta och har pluggat sen dess. Känner att det börjar komma in i hjärnan att jag faktiskt är student numera men det ska erkännas att det är stressigt. Sen var det ju ett tag sedan man pluggade så man är inte riktigt inarbetad i vad som krävs i arbeten och inlämningsuppgifter än. Har en inlämningsuppgift som ska vara inlämnad denna veckan och det är verkligen ett försöksverk som jag enbart kan använda till att få tips och råd inför nästa nlämningsuppgift känner jag. Men det är kul att faktiskt göra något konkret för att komma vidare i arbetslivet.
 



Lilla Loppan är redo!

Idag ska Sienna gå sin allra första heldag på dagis. Herregud. Tiden går så otroligt fort. Igår insåg vi att Zakk börjar skolan nästa höst. Vad är det som händer med våra barn? Hur fan kan dom växa så fort!? 
 
Nu är det i alla fall dags för dagis om en liten stund, sen är det jobb som gäller till klockan 18 ikväll!



Och jakten på Converse fortsätter...

God morgon! Här regnar det. Precis vad man vill att det ska göra på sin lediga dag... men imorgon jobbar jag igen så då kan alla i området njuta av vackert väder. Så är det alltid. Jämt.
 
För ett tag sen berättade jag ju att Timmy köpte ett par skor till mig och när dom kom så passade dom inte och var uppenbart fusk... Efter många om och men fick jag lämnat tillbaka dom i alla fall (det krävdes dock först ett hot om polisen) och fick mina pengar tillbaka. Så hittade jag ett par skitsnygga skogsgröna igår som jag köpte men nu när jag gått i dom lite så känns dom lite trånga så det är bara att åka och lämna tillbaka dom. Hoppas bara att dom har skorna i en storlek större nu så jag inte måste börja leta igen... För det tror jag inte att jag kommer överleva haha!
 
Snygga va?



Underbara ledighet!

Vaknade tidigt imorse. Egentligen för tidigt eftersom klockan inte ens hade slagit sex men det gjorde inget. Maken var vaken ochvi bara låg och mös i tystnaden. Inga barn som var vakna och väsnades. Man uppskattar verkligen tystnaden när man vet vilket oväsen som snart ska komma mullrande. I en hel timma kunde vi ligga i sängen och bara njuta av att vara ledig. Underbart!
 
Snart blir det ett bad i lugn och ro innan det ska städas, rensas, mysas med barnen och allmänt ha det bra hemma. En liten sväng på stan blir det också för att få shoppat lite och så måste jag hämta mina ekonomiböcker som Adlibris skickat till mig. Ska försöka klämma in lite plugg under dagen också men mest ska jag krama min barn.
 
Min älskade fina dotter på bröllopet i våras!



Nu är Linda mör...

Jag vet inte varför men idag är jag verkligen helt slut! Jobbet har ändå inte varit överdrivet mycket att göra på men ändå känner jag mig helt urlakad på energi. Timmy tog med sig Zakk för att handla på Maxi och Sienna sover nu så jag försöker njuta av lugnet... Jag somnar nästan istället haha!
 
Imorgon är det sista dagen av sju att jobba innan jag är ledig i dagarna tre! Jävlar va skönt det ska bli!



Seven devils...

Har blivit helt besatt av Florence + the Machine dom senaste dagarna och var bara tvungen att dela med mig av denna underbara låt som vi bland annat hört i Revenge under året...
 
Idag har det jobbats för fullt och ikväll tänker jag inte göra ett skit. Bara sitta med maken i soffan och mysa och kolla på Lost som har blivit ett guilty pleasure helt klart det senaste!
 



Hej på er!

Trött som en liten jehu är jag idag. Detta på grund av att jag jobbade till 21 igår kväll och kunde inte somna när jag väl lyckades komma i säng igår kväll. Idag börjar jag åtta så det var bara att kravla sig upp tidigt, tidigt. Men men att börja tidigt innebär ju att jag även slutar tidigt och det är ju alltid uppskattat. Dock så måste jag ju plugga lite på kvällen så helt ledigt blir det ju inte...
 
Idag blir det i alla fall utelunch på jobbet då jag ska träffa en vän och fd kollega och luncha med henne. Vi bor typ 1000 meter ifrån varandra men ändå träffas vi aldrig! Vi bor alldeles för nära varandra helt enkelt. Nu när vi kunde tajma våra luncher så sa vi att nu är det fan dags!
 
Jag och Cissi en härlig utekväll!



Not my cup of tea...

Vanligtvis så brukar jag inte gilla sån här musik... P3 musik liksom... Det är alldeles för jäkla konstigt för min smak men detta är en låt som jag upptäckte för ett par dagar sedan och är helt förälskad i numera! Kanske ska man börja lyssna på P3?
 



God morgon!

Så var det dags att sticka till jobbet igen och jag hinner egentligen inte med att blogga... Men läste en väldigt bra sak på Facebook (ja det finns tydligen bra saker där också) som jag bara var tvungen att dela med mig av. Det är ju så sant och så tragiskt på samma gång...
 



Idag börjar skolan...

Jaha idag ska man på upprop. I skolan. För jag ska plugga. Helt jävla sjukt faktiskt. Jag sökte skolan för två veckor sedan men trodde aldrig att jag skulle komma in men förra veckan kom antagningsbrevet ocn denna veckan börjar jag... Nu börjar allvaret! 100% jobb och 50% skola. 200% barn och 100% make. Plus att jag kanske kan klämma in 5% träning och 2% eget liv också... 457% aktiviteter på 24 timmar om dygnet? No problem! ;)
 



Klipp klipp!

Åh herregud det känns som att jag har blivit femton kilo lättare! Halleluja! Nåja, några femton kilo har jag inte lyckats bli av med här på morgonen men i alla fall 2 dm hår! Jag har varit så trött på det långa håret och så tappar jag otroliga mängder hår så det började se så supertråkigt och framförallt tunnt ut så idag blev det en tripp till Jannie så hon fick klippa av det..
 
Jag har alltid haft väldigt svårt för att hitta en frisör som faktiskt förstår mig och det fanns ju en anledning till att jag alltid besökte Patrik i mer än till två år efter att jag flyttat hit från Uddevalla. Dyra frisörbesök blev det av att köra till Uddevalla för att klippa sig vill jag lova! Sen hittade jag Jannie och hon är helt fantastisk! Hon förstår precis hur jag vill ha det, precis på centimetern! Bor ni i Linköping kan jag helt klart rekommendera Jannie på Hairstudio Unique!
 
Nu känns till och med färgen bättre hahah! Trivs verkligen i mitt nya korta hår!



Veckans TV (v.32)

Självklart är det dåligt med serier den veckan som man är själv hemma utan man och barn. Typiskt! Här kommer i alla fall mina tankar om denna veckans få avsnitt...
 
True Blood - 5x09 - Everybody Wants To Rule The World
Jag kan inte påstå att jag gillar Bill speciellt mycket. Det har jag aldrig gjort men nu har han ju blivit helt knäpp. Och stackars Eric som har förlorat sin BFF och sin syster (som han kysser som sin flickvän usch!) på samma gång. Jag undrar verkligen vad dom kommer göra med Eric och om Bill kommer vakna upp!
 
Falling Skies - 2x08 - Death March
Ett ganska lågmält avsnitt och jag saknade att man inte fick veta vad som har hänt med Ben men någonting jag älskade var att man äntligen fick se lite lycka. Det är ju inte speciellt förvånande att detta är en väldigt mörk serie men det är underbart att se att något faktiskt går som det ska för överlevarna från Boston.
 
Bunheads - 1x08 - Blank Up, It's Time
Och Bunheads fortsätter att fylla sina guestspots med gamla Gilmore Girls skådisar. Jag gillade aldrig Lorelais pojkvän Jason Stiles men här blir inte Chris Eigeman någon som kommer in och förstör så därför är han helt okej i denna rollen. Kul att michelle fick till det ;) Fast jag tycker inte att hon imponerade speciellt när hon fick sitt gråtanfall. Ska inte en skådis värd sitt namn kunna gråta? Är inte det en av dom första sakerna som krävs liksom?
Vad är det som händer med Sasha egentligen? Det är väl säkert någon sorts reaktion på allt som händer i hennes liv men att hon kastar bort all den träningen som hon har lagt ner på att bli bäst är jättetråkigt att se.
 
The Glades - 3x09 - Islandia
Nu kommer dramat mellan världens gulligaste par som jag eftersökte för några veckor sedan. Det är då Linda blir intresserad av förhållanden igen haha! Det är ju tur att det är så man vill ha det för "sina" par på TVn och inte i verkliga livet haha! Jag gissar på någon sorts flirt mellan Jim och polistjejen nu (som jag fortfarande inte vet vad fasikens hon heter) och så är väl det något sorglig break-up i nästa veckas säsongsavslutning...



Sjuk mitt i sommaren...

När man jobbar som jag man gör så är man väldigt beroende av att rösten håller. Just nu gör den inte det. Superont i halsen och väldigt kraftlös i kroppen. Jag hoppas på att rösten håller under dagen men just nu har jag inga höga förhoppningar... Snart är det dags att cykla till jobbet och jag hoppas att det kommer vara lugnt på telefonerna så rösten kan få vila...
 
Just nu saknar jag barnen extra mycket. Det är alldeles för tyst här hemma! Men å andra sidan när dom kommer hem så kommer ljudvolymen ännu en gång kunna spräcka glas så jag ska väl njuta av tystnaden!
 
Mina små änglar stökar till!



Snart jobbdax!

Idag kan jag inte köra en slappardag som jag gjorde igår för idag ska jag nämligen jobba. Jag börjar inte förän tolv så än har jag tid på mig. Ska ta och käka en tidig lunch här om en stund i min ensamhet... Vet ni hur tyst det är här hemma när det bara är jag här? För tyst! TVn är på och radion i köket men ändå så saknar jag stöket som blir av två barn och en man. Men jag ska passa på att njuta för snart är dom hemma igen och då vill man bara ha lugn och ro igen haha!
 
Mitt lilla Siennatroll på Kreta förra året



Jag kom in!

Här går det undan. Förra veckan skickade jag in en sen anmälan till en ettårig utbildning som jag ville läsa och igår fick jag antagningsbeskedet! Jag ska bli student igen! Det kommer bli två väldigt fullsmockade terminer nu eftersom jag ska fortsätta jobba heltid, plugga distans nu också på 50% och sen har man ju barnen och det dagliga livet... Allt för att faktiskt få komma vidare i livet med annat jobb och sånt som gör mig lycklig!
 
Idag ska jag ha en överraskningsdag med Zakk. Jag har beställt biljetter till Madagaskar 3 så den ska vi gå och sen men det vet han inget om. Innan dess blir det lunch på McDonalds! Dock vet jag inte riktigt om han förtjänar det med tanke på att ungen stack ifrån gården igår och gick till en annan gård, hem till en vän. Jäkla unge till att sticka så där bara! Nu kommer inte han få vara ute själv på ett tag kan jag säga!
 
Biljetterna är redan betalda så det är bara att gå på bio i alla fall!



Världens bästa make...

Jag klickade hem ett par Converse igår som min käre make var snäll nog att ge mig. För att han tyckte att jag förtjänade något fint. Världens bästa helt klart. Älskling!
 
Idag är det jobb från 12 till 21 igen och jag hatart för att barnen sover när jag kommer hem. Jag vill ju kunna ge dom en god natt kram och puss innan dom lägger sig men det är bara att bita ihop, hoppas på att man kommer in på utbildningen så man kanske kan skaffa sig en ny yrkesbana om nåt år... Drömma kan man ju! Har nämligen inga större förhoppningar om att komma in eftersom jag har skickat en sen anmälan, men jag har sökt den på distans så därför kanske det går!
 
Jag är väl typ sist i världen med Converse antar jag men jag är glad för det ;)