Veckans TV (v.49) Del 2

Sons of Anarchy - 5x13 - J'ai Obtenu Cette *Säsongsavslutning*
Jag är riktigt lättad över att Jax faktiskt hade en plan för att rädda Tig och döda Pope. Jag trodde verkligen inte att Jax skulle rädda honom, jag trodde han var bortom räddning och det kanske han är. Han såg inte speciellt förvånad över att Tara blev anhållen. Kanske var det inte Gemma som satte dit henne? Kan det ha varit Jax själv som gjorde det? Han förvånar mig inte för fem öre längre, han har blivit så kall och skrämmande!
Nu är det nästan ett helt år kvar tills nästa säsong och jag hoppas att den säsongen blir bättre än denna. Det har varit de sista två avsnitten som har räddat denna säsongen. Jag hoppas att nästa säsong inte gör mig lika besviken som denna har!
 
Supernatural - 8x09 - Citizen Fang *Mittsäsongsfinal*
Jag hoppades verkligen att det inte skulle vara Benny som låg död i restaurangen och jag hade ju rätt men frågan är ju om han nu efter att ha dödat Martin fått tillbaka sin kärlek för blod? Jag hoppas verkligen att Benny inte kommer bli en av "the bad guys" efter detta dock.
Trodde aldrig att man faktiskt skulle få se Amelia i verkligheten och bara få se henne i Sams flashbacks. Jag började undra vad det var för mening med det hela faktiskt men nu så förändrar det ju det hela. Ska bli intressant att se hur det förhållandet fortsätter utveckla sig under resten av säsongen.
 
Arrow - 1x08 - Vendetta
Jag gillar verkligen Helena och Ollie tillsammans och jag hoppas verkligen att hon kommer tillbaka. Jag är ganska säker på att hon snart är tillbaka faktiskt. Det hände mycket i avsnittet men egentligen inget som förde storyn framåt. Ett fyllnadsavsnitt kändes det som men nästa avsnitt verkar bli ett riktigt spännande avsnitt! Can't wait!
 
Chicago Fire - 1x08 - Leaving The Station
Jag har alltid tänkt på hur jobbigt det måste vara för räddningsmanskap att komma till olika olyckor bara för att plocka upp bitar av människor snarare än att rädda deras liv. Man blir nog aldrig sig lik igen skulle jag gissa på och jag är lite besviken över att avsnittet inte fokuserade på traumat som Peter ändå upplevde.
Börjar bli lite irriterad på Severide och hans knarkande. Det kommer ju bara gå åt helvete för honom och det vill jag inte vara med om!
 
The Vampire Diaries - 4x08 - We'll Always Have Burbon Street
Så har alltså Damon ett val då på att släppa Elena och låta henne gå vidare eller fortsätta sitt förhållande med henne och leva med det dåliga samvetet. Jag hoppas att dom bara kan lösa det där lilla sired problemet utan att Elena och Damon måste avsluta sitt förhållande!
Jävlar va Tyler har gått och skaffat sig... auktoritet kanske. Gillade när han "took charge" och fick hela flocken med sig. Nu vet man ju också varför Haley var i maskopi med den äckliga proffessorn. Men jag undrar fortfarande varför han vill ha tolv hybrider, har en känsla av att det har med en sak han pratade om i det första avsnittet han var med i. Någonting med en sten och grejer. Han är jävla skum den där karln i alla fall!
 
Grey's Anatomy - 9x08 - Love Turns You Upside Down
Jag älskade Karev och Jos små gnabb i hela avsnittet och att han kallade henne för "princess" var ju smart eftersom skådisen har spelat den engelska prinsessan Kate i filmen om hennes liv. Men det visade sig att hon hade en lika snyftig historia som Karev så kanske är detta en match made in heaven?





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo