Veckans TV (v.28)

Denna veckans TV var som vanligt igen efter att vissa serier inte gick förra veckan. Jag måste dock säga att jag saknar alla favoritserierna som börjar i september/oktober. Är det verkligen normalt att längta till hösten mitt i sommaren?
 
True Blood - 5x05 - Let's Boot and Rally
Tara som vampyr är precis lika ointressant som människa. Detta är lite av True Bloods fel. Häften av de 7002 historierna i varje avsnitt är ointressanta, dom andra är istället super intressanta! Det som är mest intressant är ju självklart Russel Edgingtons återuppståndelse! Det måste väl ändå vara Salome som grävt upp honom?! Roman kommer ju få ett spel när han märker vem det är som förått honom! Sookies reaktion när Bill och Erik förklarar vad dom håller på med var klockren! "Must be Thursday!" Lite besviken på att man inte fick se lite hot sex mellan Sookie och Alcide. Den karln borde aldrig få ha tröjan på sig... mums!
 
Falling Skies - 2x05 - Love and Other Acts of Courage
Kan man lita på utomjordingar som har invaderat ens värld? Jag skulle nog inte göra det om jag var en av överlevarna i Boston. Det känns som att det bara är en ploj för att kunna vinna människornas förtroende och sen döda dom allihop. Jag gillar att det har blivit lite romantik i avsnitten nu också. Jag tycker det spirande förhållandet mellan Hal och Margaret är jätteintressant mest för att hon är en sån spännande karaktär! Sen så tycker jag det är härligt att se Tom och Anne utveckla sin vänskap... sen kan man ju undra vad dom skulle hitta på inne i det tomma rummet? (Jag skojar bara... jag är inte helt dum haha!) Åh jag älskar romantik även om det är i en post apokalyptisk värld! Kanske är det ännu viktigare med kärlek i en sån värld?
 
The Glades - 3x06 - Old Times
Jag har önskat att få se en repeat av förhållandet mellan Jim och hans före detta partner, numera livstidsfängslade mördaren, Mike och äntligen kom det! Lika roligt som i första avsnittet! Jag tycker att förhållandet mellan Jim och Callie är såååå tråkigt, men jag är ju sådan som gillar förhållandena när dom är antingen i på gång och man väntar och längtar tills det händer något eller att dom har lite problem. Dom är bara för rara helt enkelt... Men kanske kan det bli lite drama om den där kvinnopolisen fortsätter stöta på Jim?
 
Bunheads - 1x05 - Better Luck Nex Year!
Jag kan fortfarande inte bestämma mig för om jag tycker att Bunheads är bra eller inte. Jag tror det beror på skådespelerskan som spelar Michelle. Jag gillar henne inte! Jag fortsätter titta för jag älskade Gilmore Girls och hoppas hela tiden att det ska bli lika bra som Gilmore Girls. Det blir det inte verkar det som. Jag ger det några avsnitt till, sen får vi se om jag tänker fortsätta kolla.
 
White Collar - 4x01 - Wanted *Säsongspremiär*
Äntligen är White Collar tillbaka! Härligt! Jag är mäkta nöjd så klart och har längtat efter White Collar ända sedan jag såg färdigt säsong tre för några månader sedan. Jag trodde verkligen inte att Peter och Neals vägar skulle korsas men oj så glad jag blev när jag märkte att det gjorde dom ju visst det! Peter to the rescue! Mekhi Phifers agent är ju ganska galen skulle jag vilja påstå, han verkar inte bry sig om han tar dom han jagar levande och vi vill ju inte att Neal ska dö eller hur?!
 
Rizzoli & Isles - 3x06 - Money Maker
Sprutor i snoppen? Aj aj aj skulle jag nog vilja påstå! Förutom det fruktansvärda sättet som veckans mordoffer dog på så var det så klart Mauras historia med hennes mamma och syster som var mest intressant. Det kan inte vara lätt att öppna sig på det sättet och berätta vem man egentligen är och få sin biologiska mamma att springa ut genom dörren. Å andra sidan så kan det inte vara lätt att höra att barnet man trodde var dött står framför en cirka 30 år senare...





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo