Slutprov på fredag!

Är ju hemma och vabbar idag också men Zakk är ju en stor kille nu och vill absolut inte vara med sin mamma. Istället har han spelat TV-spel och jag har suttit nästan hela dagen i köket och pluggat. Jag har gjort klart en redovisningsuppgift som ska lämnas in denna veckan. Skönt att vara färdig med den för då kan jag ägna dom andra timmarna jag har innan fredag att plugga till slutprovet på denna kursen. Jisses! Jag har ju inte gjort ett prov på över 10 år. Hur fan ska detta gå? Hahaha!
 
Igår var jag en sväng på Ikea. Igen. Var tvungen att byta ut skrivbordsskivan eftersom jag insåg att den jag hade köpt var för kort. (Självklart fick jag med mig en massa annat krafs hem också haha!) Nu blev det en längre och jisses så bra det vart! Hans rum börjar bli klart nu och det känns så härligt att kunna ge honom ett sånt fint rum! Nu är det bara lite snyggt på väggarna som fattas! Någonting att hänga upp alla vackra alster på och så lite tavlor så klart!
 
En liten smygtitt... En ordentlig titt blir det när rummet är helt klart! :)





Mamsen

Lycka till med slutprovet, håller tummarna. Vad kul för Zakk att få ett sådant fint rum. På tal om väggarna, han har ju en konstnärlig mamma som målar så fina tavlor så det blir nog inga problem. Kramisar till er alla.

Svar: Jag ska göra mitt bästa :) Ja det börjar bli jättefint nu... Tyvärr hinner jag inte med att måla alls längre så det får nog bli köpetavlor tyvärr Kram
Linda Lorinius

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo