8 september 2012

God morgon! Är uppe jävligt tidigt som ni märker men jag vaknade av att Timmy stack iväg och fiskade klockan fyra i morse och efter det kunde jag inte somna om... Så jävla typiskt! Den enda dagen man kan sova på så vaknar man fyra!
 
Idag är det full fart som gäller. Jag ska ge mig in i röran som är klädkammaren för att leta upp Zakks kläder som blivit för små så dom kan bli hämtade på måndag. Jag är inte helt säker på om jag faktiskt kommer överleva röran där inne, det kan hända så att jag aldrig hittar ut igen men det är en risk jag får ta ;)
Sen ska det tvättas, pluggas, mysas lite med barnen, packas ett par lådor rensa ut i Siennas gamla kläder för att se vad jag kan ge till Hjärta till Hjärta. Jag kommer spara dom finaste kläderna för jag har fått för mig att göra ett överkast utav hennes kläder... Det kanske är en bisarr idé och vi får väl se vad det blir av det haha!
 

Bjuder på en bild på min brudbukett så här på morgonkvisten. Jag tömde nämligen datorn på alla bilder så jag måste se till att vara flitig med kameran ett tag så jag har lite bloggbilder till er haha!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo