Efter regn kommer solsken!

Jag har varit sjuk i en vecka. Eller sjuk är väl synd att säga för jag har mått hur bra som helst. Om man bortser från rösten vill säga. Den har varit icke existerande i en veckas tid. Först i lördags kunde jag prata normalt igen. Vilket alltså innebar att jag har missat en massa jobb och då en jäkla massa OBtid vilket hade varit ett härligt tillskott i en småbarnsmammas kassa. Men men... idag ska jag äntligen jobba igen och jag menar verkligen äntligen! Jag blir liksom helt nipprig av att inte ha saker att göra! Nu hoppas jag att jag faktiskt kan jobba, rösten är bra men jag har fortfarande lite ont i halsen. Jag hoppas att det bara är friskhet framöver nu för det har regnat tillräckligt nu!
 
Viken hemma hos pappa i Uddevalla. Vackert värre!
 
Igår kom vi hem ifrån Uddevalla. Åkte dit i torsdags och spenderade hela helgen med att mysa! På fredagen var vi i Göteborg och gick på Universeum. På lördagen blev det mys med Linda i Dingle och sen mamma på kvällen. Igår var vi ju dock tvugna att åka hem och det var det ingen av oss som var redo för kan jag säga... Men vi kom hem i god tid och fick gjort en hel del. Tvätten blev tvättad, bilen fick på sig sommarsulorna, uteplatsen och då framför allt möblerna sanerades från katthår, jag var och storhandlade och på det så körde vi ju då 36 mil från västkusten och hem...
 
Sienna fick en klänning av sin mormor som var så söt att man fick ont i tänderna! Kan inte vänta tills sommaren är här så hon kan få ha den på sig!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo