Sienna har en pojkvän!

Min lilla dotter som inte ens är två år gammal har gått och skaffat sig en pojkvän. Hon och lilla A sitter och pussas under ett bord på dagis numera... Sötare ungar får man leta efter! Jag kan tycka att det är lite tidigt att skaffa sig en pojkvän men är man kär så är man :)
 
 



Sjukhusbesök idag...

Denna gång var det dock planerat tack och lov! Det var Zakk som skulle till ortopeden för efterkontroll på armen. Det läkte som det skulle och Zakk skulle ha mitellan i två veckor till (varav den ena bara på dagis) och sen ska det vara okej i armen igen. Tack och lov för att dom har bra läkekött ungarna! Men nu kan jag garantera att jag är färdig med allt vad sjukhusbesök heter. Jag vill inte se det där jäkla stället mer!
 
Men jag och Zakk fick en hel drös med egentid, speciellt eftersom vi fick komma in till vårt läkarbesök först 45 minuter efter kallad tid. Så jävla irriterande rent ut sagt och till slut tappade jag tålamodet och började skälla på någon stackare i reception. Innan dess hade vi fått sitta och vänta på att få komma in på röntgen också så det har varit en jäkla massa väntande idag! Men men, vi satt i solen och åt glass en stund och hade det allmänt mys bara jag och min son. Underbart!
 



Six.

Min grabb har gått och blivit 6 år gammal. Nästan sjukt när man tänker på hur fort dessa år gått. Till hösten är det skola som gäller för honom men än så länge har jag en liten kille!
Igår var det så klart kalas för honom och han fick ett par riktigt snygga tavlor. Lite retroinspirerade bilder med Thor och Captain America. Kan inte vänta tills dom åker upp på väggen i helgen tillsammans med anslagstavlan som jag målade i söndags. Sen är det bara en tavla till och en skrivbordslampa som jag ska fixa och sen är hans rum helt klart. Kommer bli såååå snyggt!
 
Det har tagit lite tid att komma iordning i vårt nya hem. Inte så att vi haft kartonger ouppackade så klart men jag har inte satt upp några tavlor eller sånt annat än i Zakks rum och i lilla toaletten som vi gjorde iordning i helgen. Jag vill låta det ta tid och inte stressa fram något eller sätta upp något jag inte tycker om. Dessa snygga tavlor tänker jag sätta upp på lördag. Eller i alla fall sätta pappa i arbete med att sätta upp dom när han är på besök ;)
 



Veckan i bilder...

Har inte bloggat igen på några dagar. Tiden bara rinner iväg och jag hinner inte med alls! Men så får det va. Tänkte bjuda på lite bilder från veckan som gått i alla fall...
 
Vi avlivade katterna. Inte så härligt precis men den ena var jättesjuk och den andra hade aldrig mått bra av att vara själv. Tråkigt men sant! Barnen bryr sig inte alls utan det är vi vuxna som tycker det är jobbigt.
 
Zakk ramlade från en klätterställning och fick åka till akuten. En bruten arm blev domen och vi kunde åka hem samma dag tack och lov!
 
Den brutna armen får numera husera i en mitella. Eftersom benbrottet var så högt upp så gick det inte att gipsa men jag är glad att han slapp gips. Han är ju glad ändå uppenbarligen och klagar inte alls min lilla hjälte!
 
Jag passade på att använda min bonuskupong som jag fick från Guldfynd och köpte bland annat denna godisskål till påsken. En skelögd anka, kan inte bli bättre än så!
 
Idag har Zakk haft kalas för kompisarna eftersom han fyller år imorgon! Jag är helt slut kan jag erkänna. Det fick bli en köpetårta till grabben denna gången eftersom han så gärna ville ha en Spiderman tårta. ur det kan jag säga eftersom jag adrig hade orkat ställa mig och baka tårta denna veckan!
 
Jag har spenderat kvällen med att rensa i klädkammaren på gamla skor. Tre av mina par slängde jag och Timmy är mäkta stolt och så har jag målat en anslagstavla till Zakks rum helt svart. Nämnde jag att jag är helt slut ;)



Breakfest for champions!

Har precis ätit frukost med barnen och idag är vi lediga. Studiedag på dagis innebär att vi ska mysa och gosa hela dagen. I eftermiddag blir det lek och fika med grannen och hennes barn. En perfekt dag helt enkelt!
 
Äggröra och jordgubbar till frukost idag. Underbart gott!
 



Bebismys deluxe!

Barnen har fått sin alldeles första kusin. En helt underbar liten skrynklig varelse som har fått namnet Charlie. Igår var vi där och hälsade på med ett litet paket till pojken. Så mysigt att få köpa bebiskläder igen! Men hur gosig och söt han än var denna lille pojke så blev jag inte det minst sugen på en till själv. Det var faktiskt ganska skönt att kunna lämna ifrån sig grabben när man skulle gå hem med sina egna ungar som sover hela natten, som inte ammar sönder brösten och som till och med sätter på sig sina overaller själva på morgonen.
 
Idag blir det bebismys med en annan bebis. Idag kommer nämligen Ann med barnen (man skulle nästan kunna tro att jag blivit galen som tar mig tid för vänner men jag blir galen av att inte få träffa vänner då och då tro det eller ej ;)) Innan dom kommer ska jag mysa med barnen, inget plugg alls idag har jag bestämt utan idag är det barnen som har fokus hela dagen! Vi ska baka och mysa och ha det allmänt härligt!
 
En liten Charlie hand. Liten som en fågelunge var han, speciellt om man jämför med mina Michelinbarn haha!