Six.

Min grabb har gått och blivit 6 år gammal. Nästan sjukt när man tänker på hur fort dessa år gått. Till hösten är det skola som gäller för honom men än så länge har jag en liten kille!
Igår var det så klart kalas för honom och han fick ett par riktigt snygga tavlor. Lite retroinspirerade bilder med Thor och Captain America. Kan inte vänta tills dom åker upp på väggen i helgen tillsammans med anslagstavlan som jag målade i söndags. Sen är det bara en tavla till och en skrivbordslampa som jag ska fixa och sen är hans rum helt klart. Kommer bli såååå snyggt!
 
Det har tagit lite tid att komma iordning i vårt nya hem. Inte så att vi haft kartonger ouppackade så klart men jag har inte satt upp några tavlor eller sånt annat än i Zakks rum och i lilla toaletten som vi gjorde iordning i helgen. Jag vill låta det ta tid och inte stressa fram något eller sätta upp något jag inte tycker om. Dessa snygga tavlor tänker jag sätta upp på lördag. Eller i alla fall sätta pappa i arbete med att sätta upp dom när han är på besök ;)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo